The package

Je bent goed in je vak, daar twijfel je niet aan. Het bereiken van jouw ideale klant, dat is waar je op vastloopt. Jij wilt je ideale klant heel graag helpen, maar hebt het gevoel dat ze jou niet zien en je één van de velen bent in de ondernemers massa. Je hebt een website, post op socials en je werkt aan je marketing, maar toch mis je die échte connectie.

brand
Move your

Jouw persoonlijkheid en missie op een unieke manier uitdragen, zodat je alleen nog maar ideale klanten aantrekt.

Jouw professionaliteit naar the next level brengen;

Een personal brand die volledig aansluit bij wie jij bent;

Jouw boodschap online net zo krachtig overbrengen als offline;

Jij wilt:

Press play and enjoy the power of movement.

Door middel van een passende brandmovie onderscheidt jij jezelf zodat jij jouw ideale klant aantrekt. Jouw aantrekkingskracht en onderscheidend vermogen ligt in de verbinding maken met jouw klant. Met een brandmovie vertalen we jouw offline kracht naar online.

Jij bent er klaar voor om gezien te worden door jouw ideale klant. Bewegend beeld vangt jouw unieke jij als geen ander. Niks te verbergen, alles te geven. You stand out in the crowd: jouw ideale klant kan niet meer om je heen. Jouw verhaal staat nooit stil en verandert met de dag en heeft daarom behoefte aan beweging. Samen gaan we op zoek naar de essentie van jouw verhaal en hoe we die in de meest pure en unieke vorm kunnen vastleggen op beeld. Jouw brand krijgt een podium.


package
The

plan een call

*Excl. BTW en 0,29c p/km

€ 1299

Optioneel: MUAH en/of stylist.

De video's zijn inclusief ondertiteling en verwerking van jouw eigen huisstijl;

Begeleiding in storytelling/concept;

Brand story (±30 seconden);

Brand movie (±90 seconden);

Opnamedag 4 uur

brand
Move your

Emmely Brand, filmmaker

Al enige tijd had ik mijn hoofd om een eigen branding video te creëren, maar om mijn eigen branding video vanaf een statief te filmen paste niet bij het concept dat ik in gedachten had. Toen ik het werk van Carmen tegenkwam, zag ik direct raakvlakken met mijn eigen stijl. Ze is creatief, denkt buiten de kaders en heeft een sterk gevoel voor compositie. Na de kennismaking had ik gelijk vertrouwen in dat Carmen het concept goed op beeld kon vastleggen.​ ​En dat is zeker gelukt, ik ben ontzettend blij met het resultaat! Ze heeft een video ​gecreëerd die echt opvalt en mijn creatieve visie tot leven brengt. Het was heel fijn om met Carmen samen te werken.

'​En dat is zeker gelukt, ik ben ontzettend blij met het resultaat!'

words
Kind