The package

Video content is tegenwoordig dé manier om jouw ideale klant aan te trekken, maar hoe? Dat is wat jij je regelmatig afvraagt. Zelf heb je al geprobeerd om reels te maken, maar je blijft moeite hebben met het creëren van videocontent. Hierdoor haak je af en heb je geen consistente online presence. Eigenlijk haal je er weinig plezier uit en heb je er geen tijd voor. Wat je eigenlijk écht wilt is bezig zijn met waar jij blij van wordt, jouw werk, jouw expertise, niet met al die andere randzaken.

experience
Move your

Video op je bedanktpagina na een aankoop.

Een nieuwtje in jouw nieuwsbrief in videovorm;

Een salesvideo aan het einde van jouw e-mailfunnel;

Een video om jouw doelgroep te bedanken voor het downloaden van jouw freebie;

Wat je je hierbij kunt voorstellen?

Press play and enjoy the power of movement.

Dit alles zorgt voor trouwe klanten die ambassadeurs worden van jouw bedrijf. Een goede customer experience is namelijk key om jouw business te laten groeien. Door video hierbij in te zetten vergroot jij de connectie met potentiële en huidige klanten.

Een customer experience waardoor jouw klant ambassadeur wordt? Jouw customer experience mag naar the next level! Jouw mailfunnels, salespagina, nieuwsbrief, bedankpagina - het mag allemaal nét even wat meer persoonlijk. Beweging geeft jouw customer experience kleur. Samen bepalen we welke customer highlights worden voorzien van video, plannen we een opnamedag om jouw customer experience onvergetelijk te maken en voilà. 

package
The

plan een call

*Excl. BTW en 0,29c p/km

€ 1299

Optioneel: MUAH en/of stylist.

De video's zijn inclusief ondertiteling en verwerking van jouw eigen huisstijl;

Begeleiding in storytelling/concept;

10 Customer Experience video's (mailfunnel, salespagina, nieuwsbrief, bedankpagina etc.);

Opnamedag 4 uur

experience
Move your

HENDRIKA WILLEMSE-VREUGDENHIL

Al langere tijd werk ik met Carmen samen voor al m’n video’s en foto’s. Van boeklancering tot brand video en branding foto’s verzorgt ze met veel succes voor me. Het werken met Carmen is altijd een feest! Ze is professioneel, creatief, denkt altijd mee en is vooral een heel fijn persoon om mee samen te werken! Dikke vette aanrader!

'Het werken met Carmen is altijd een feest! Ze is professioneel, creatief, denkt altijd mee en is vooral een heel fijn persoon om mee samen te werken!'

words
Kind