The package

Video content is tegenwoordig dé manier om jouw ideale klant aan te trekken, maar hoe? Dat is wat jij je regelmatig afvraagt. Zelf heb je al geprobeerd om reels te maken, maar je blijft moeite hebben met het creëren van videocontent. Hierdoor haak je af en heb je geen consistente online presence. Eigenlijk haal je er weinig plezier uit en heb je er geen tijd voor. Wat je eigenlijk écht wilt is bezig zijn met waar jij blij van wordt, jouw werk, jouw expertise, niet met al die andere randzaken.

socials
Move your
Press play and enjoy the power of movement.

Hoe heerlijk zou het zijn als je voor de komende weken geweldige video content op de plank hebt liggen? Die je zowel voor jouw socials als website kunt inzetten. In slechts vier uur tijd creëren wij samen een stapeltje video’s die perfect laten zien wie jij bent als ondernemer, als expert en als persoon. 
Content die jouw doelgroep laat nadenken, emotie laat voelen of actie onderneemt, dat is wat je wilt. Hoe zorg je ervoor dat je onderscheidend bent en de juiste klanten aantrekt? De truc is: move your socials. Letterlijk. Jij bent jij en daarmee is jouw content altijd onderscheidend en eigen. Samen brengen we jouw content in beweging en zorgen we voor een brand waar niemand meer omheen kan.

package
The

plan een call

*Excl. BTW en 0,29c p/km

€ 3899

Optioneel: MUAH en/of stylist.

Locatie huur (+ lijst met mijn favoriete locaties);

De video's zijn inclusief ondertiteling en verwerking van jouw eigen huisstijl;

15 feels (korte sfeerbeelden die toe te voegen zijn aan jouw Instagram of website);

30 snippets (reels/story formaat); 

Opnamedag 8 uur

plan een call

*Excl. BTW en 0,29c p/km

€ 2199

Optioneel: MUAH en/of stylist.

Locatie huur (+ lijst met mijn favoriete locaties);

De video's zijn inclusief ondertiteling en verwerking van jouw eigen huisstijl;

10 feels (korte sfeerbeelden die toe te voegen zijn aan jouw Instagram of website);

15 snippets (reels/story formaat);

Opnamedag 4 uur

socials
Move your

MARIJE KROMKAMP

Onlangs was ik op zoek naar een goede videograaf om mezelf vast te leggen en 'eruit te springen' als recruiter. Ik kwam bij Carmen terecht en ben ontzettend blij met het eindresultaat! Mega spannend om uit je comfort zone te stappen en jezelf zo bloot te leggen, maar Carmen zorgde ervoor dat ik me op me gemak voelde en hierdoor op een ontspannen manier mezelf durfde te zijn. Dit resulteerde in een top video, waar ik echt heel erg veel aan heb. Ik had niet verwacht dat er zo'n natuurlijke video te maken was, omdat ik het nog nooit eerder had gedaan, dus ik ben echt heel blij. Ze is echt een aanrader.

'Mega spannend om uit je comfort zone te stappen en jezelf zo bloot te leggen.'

words
Kind