plan een call

‘Let movement be the start,
to translate your story into art.’

Zo is ook mijn liefde voor video ontstaan en eigenlijk pas écht gegroeid in de afgelopen jaren. Ooit begonnen op de dansacademie met het doel om vooral de kunst van dans over te brengen aan anderen. Zelf op het podium staan paste ook wel bij me, maar was niet iets waar ik écht gelukkig van werd.

Anderen laten schijnen - dáár word ik gelukkig van. Mooie gesprekken voeren, mensen om me heen laten ervaren dat ze volledig zichzelf mogen zijn - omdat dat is wat deze wereld een beetje mooier maakt: echtheid.

Ik hou van spontaniteit en simpliciteit. Het verhaal van mensen vertellen op beeld door middel van zo min mogelijk poespas en ingewikkelde scripts maakt dat men vaak volledig ontspannen voor de lens staat. Zo ontstaan de meest pure beelden waarin je écht jezelf terug ziet, een waardevolle spiegel.

Omdat ik het niet kan laten om zelf ook nog af en toe vóór de lens te staan, om toch dat podium te pakken waar ik ooit begonnen ben, maak ik ook nog graag tijd voor presentatieklussen en modellenwerk. Zo zal ik me ook altijd kunnen blijven verplaatsen in de mensen voor mijn lens en kan ik ze waardevolle inzichten geven.

En om dan toch mijn achtergrond als danser te verbinden aan mijn werk als videograaf, ontstond zo mijn motto:


 Iemand die in alles iets moois ziet.
Ik ben een creatieveling, een fladderaar.

Hi, ik ben carmen

portfolio

benieuwd naar mijn eerdere werk? Bekijk het hier.

Bekijk portfolio

Lisse van de Groep

Carmen heeft de video's van mijn online cursussen over hondengedrag ge-edit. Ik heb ontzettend genoten van onze samenwerking! De eerste start was een heel fijn kennismakingsgesprek, waarin Carmen heel duidelijk uitlegde wat ik van haar kon verwachten. Vervolgens stuurde ze eerst een mooie preview om te checken of de stijl van de edit naar wens was, waarna ze binnen zeer korte tijd een prachtig eindresultaat heeft geleverd. Carmen levert ontzettend goede kwaliteit, is zeer prettig (en snel!) in de communicatie en houdt zich aan alle gemaakte afspraken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Carmen enorm zou aanbevelen als je zoekt naar iemand voor het editen van je video's. Dank je wel, Carmen!

'​De eerste start was een heel fijn kennismakingsgesprek...'

Hendrika Willemse-Vreugdenhil

Al langere tijd werk ik met Carmen samen voor al m’n video’s en foto’s. Van boeklancering tot brand video en branding foto’s verzorgt ze met veel succes voor me. Het werken met Carmen is altijd een feest! Ze is professioneel, creatief, denkt altijd mee en is vooral een heel fijn persoon om mee samen te werken! Dikke vette aanrader!

'Het werken met Carmen is
altijd een feest! Ze is professioneel, creatief, denkt altijd mee en is vooral een heel fijn persoon om mee samen te werken!'

HENDRIKA WILLEMSE-VREUGDENHIL

Al langere tijd werk ik met Carmen samen voor al m’n video’s en foto’s. Van boeklancering tot brand video en branding foto’s verzorgt ze met veel succes voor me. Het werken met Carmen is altijd een feest! Ze is professioneel, creatief, denkt altijd mee en is vooral een heel fijn persoon om mee samen te werken! Dikke vette aanrader!

'Het werken met Carmen is altijd een feest! Ze is professioneel, creatief, denkt altijd mee en is vooral een heel fijn persoon om mee samen te werken!'

LISSE VAN DE GROEP

Carmen heeft de video's van mijn online cursussen over hondengedrag ge-edit. Ik heb ontzettend genoten van onze samenwerking! De eerste start was een heel fijn kennismakingsgesprek, waarin Carmen heel duidelijk uitlegde wat ik van haar kon verwachten. Vervolgens stuurde ze eerst een mooie preview om te checken of de stijl van de edit naar wens was, waarna ze binnen zeer korte tijd een prachtig eindresultaat heeft geleverd. Carmen levert ontzettend goede kwaliteit, is zeer prettig (en snel!) in de communicatie en houdt zich aan alle gemaakte afspraken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Carmen enorm zou aanbevelen als je zoekt naar iemand voor het editen van je video's.

'​De eerste
start was een heel fijn kennismakingsgesprek...'